Kojící bavlněný polštář z kolekce Vzpomínky - ProMamku

Kojící bavlněný polštář z kolekce Vzpomínky

Kojící bavlněný polštář z kolekce Vzpomínky

MA2606 Best Memories

Nový produkt

Kojící bavlněný polštář ve tvaru C z kolekce Vzpomínky, vyrobený z vysoce kvalitního materiálu a navržený podle nejnovějších módních trendů.

1 336,00 Kč



Nákup po telefonu +420 608 741 439

Rychlé doručení

do 1-5 prac. dnů

Doprava zdarma

nad 4000KČ

Vrácení zboží

do 14 dní od převzetí

OVĚŘENÝ ESHOP

100 000 spokojených zákazníků

Víc informací

Neuvěřitelně měkký a elastický polštář ke krmení uleví zádům a snižuje napětí krku a dodává miminku pocit blízkosti a bezpečí. Nový kojící polštář má propracovaný design, který se přizpůsobí každé postavě kojící osoby. Díky gumičkám všitým dovnitř dokonale kryje pas, což výrazně zlepšuje pohodlí a oporu děťátka.

Pro maminky je to také skvělá opora pro unavené nožky nebo polštářek na položení notebooku.

Polštář je vyroben z oboustranné bavlněné látky nejvyšší kvality, která nevybledne a neztrácí své vlastnosti ani po opakovaném praní. Povlak na polštář zapínaný na bezpečný zip lze z polštáře jednoduše sundat a vyprat. Uvnitř je bavlněný polštář vyplněn antialergickým silikonovým chmýřím zajišťujícím měkkost a pružnost. Vnitřní část se zapíná na malý zip, který umožňuje nastavit množství výplně. Díky tomu se polštářek dokonale přizpůsobí svým tvarům a velikostí miminku a kojící osobě.

Rozměry: 50×60 cm (+/-2 cm)
Výška polštáře: 20 cm, nastavitelná

Složení: Interlockový úplet nejvyšší kvality 100% bavlna s certifikátem OEKO-TEX 100 I. třídy.
Výplň: pod povlakem na polštář je bavlněná role vyplněná antialergickým, prodyšným silikonovým chmýřím, které dodává pružnost a nemění svou strukturu při praní a používání.
Způsob praní: prát na 30°C, nesušit v sušičce

V důsledku používání, častého praní nebo vystavování se slunečnímu záření může dojít k přirozenému opotřebování výrobků – látka se může oloupat nebo napnout a barvy mohou ztratit na intenzitě. Tento druh opotřebování není důvodem k reklamaci.

Specifikace
MateriálBavlna
KolekceVzpomínky