Velká bavlněná deka z kolekce Vzpomínky - ProMamku

Velká bavlněná deka z kolekce Vzpomínky

Velká bavlněná deka z kolekce Vzpomínky

MA2598 Best Memories

Nový produkt

Bavlněná teplá deka z kolekce Vzpomínky, vyrobená z vysoce kvalitního materiálu a navržená podle nejnovějších módních trendů.

3 002,00 Kč



Nákup po telefonu +420 608 741 439

Rychlé doručení

do 1-5 prac. dnů

Doprava zdarma

nad 4000KČ

Vrácení zboží

do 14 dní od převzetí

OVĚŘENÝ ESHOP

100 000 spokojených zákazníků

Víc informací

Bavlněná teplá deka - Vzpomínky

Jedinečná a mimořádně měkká přikrývka, přehoz pro dospělé. Ideální pro odpolední zdřímnutí, před televizi, jako oblíbená přikrývka na každý výlet a také jako podložka na hraní. Ideální pro chladné večery. Dobře poslouží jako přikrývka, lehká deka či jedinečný přehoz.

Deka je oboustranně vyrobena ze 100% bavlny. Jedna strana je vyrobena z nejkvalitnějšího bavlněného plátna s originálním vzorem. Druhá strana je měkká a jemná bavlněná látka, přátelská ik jemné pokožce. Uvnitř je vyplněna antialergickou, lehkou silikonovou netkanou textilií, která děťátko zahřeje.

Hrubý a na dotek příjemný bavlněný úplet je dokonalý materiál, je neskutečně jemný a zároveň extrémně odolný.

Bavlněnou deku lze zkombinovat s různými výrobky Makaszka a vytvořit tak jedinečné designové aranžmá teenagerského pokoje, ložnice nebo obývacího pokoje.

Bavlněná deka pro dospělé Makaszka se skvěle hodí jako stylový dárek na svatbu, narozeniny nebo jinou milou příležitost.

Přikrývky Makaszka jsou ručně šité v Polsku s maximální péčí a smyslem pro detail z nejkvalitnějších látek, které zajišťují dlouhotrvající potěšení z používání.

Věnováno rodičům a starším dětem.

Rozměry: 150×200 cm (+/-2 cm)

Složení: oboustranná 100% bavlna nejvyšší kvality s certifikátem OEKO-TEX 100 Class I.

Výplň: antialergická, prodyšná silikonová netkaná textilie, která během praní a používání nemění svou strukturu. Výplň uvnitř je všitá do vnějších látek, takže se při používání a praní nehýbe.

Způsob praní: prát na 30°C, nesušit v sušičce, žehlit žehličkou nastavenou na minimální teplotu.

V důsledku používání, častého praní nebo vystavování se slunečnímu záření může dojít k přirozenému opotřebování výrobků – látka se může oloupat nebo napnout a barvy mohou ztratit na intenzitě. Tento druh opotřebování není důvodem k reklamaci.

Specifikace
MateriálBavlna
KolekceVzpomínky