Polštář na kojení ve tvaru C z kolekce kočičí příběhy - ProMamku

Polštář na kojení ve tvaru C z kolekce kočičí příběhy

Polštář na kojení ve tvaru C z kolekce kočičí příběhy

MA1871 Meow Stories

Nový produkt

Kojící polštář ve tvaru C z kolekce kočičí příběhy, vyrobený z vysoce kvalitního materiálu a navržený podle nejnovějších módních trendů.

Produkt už není skladem


924,00 Kč



Nákup po telefonu +420 608 741 439

Rychlé doručení

do 1-5 prac. dnů

Doprava zdarma

nad 4000KČ

Vrácení zboží

do 14 dní od převzetí

OVĚŘENÝ ESHOP

100 000 spokojených zákazníků

Víc informací

Neuvěřitelně měkký polštář - C na krmení uvolňuje záda a snižuje napětí krku a dítěti dává pocit blízkosti a bezpečnosti. Polštář také funguje jako podpora pro dítě, když se učí sedět, nebo pro větší dítě jako obrovský, plyšový polštář. Pro mámu je také velkou podporou pro unavené nohy nebo jako podložka pro umístění notebooku.

Polštář je vyroben z obou stran z nejkvalitnější bavlny, která neztrácí své vlastnosti ani po opakovaném praní. Povlak na polštář připevněna bezpečným zipem lze z polštáře snadno odstranit a může se dát vyprat. Vnitřek je vyplněno antialergickým silikonem, který poskytuje jemnost a pružnost. Dokonale se přizpůsobuje tvaru.

Rozměry: 50 x 65 cm (+/- 2 cm)

Složení: 100% bavlna nejvyšší kvality s certifikátem OEKO-TEX 100 třídy I. Potisk na bavlně nemění barvy ani po opakovaném praní.

Výplň: pod povlakem je bavlněný polštář naplněn antialergickým, prodyšným silikonem, který dává pružnost a nemění strukturu během praní a použití.

Způsob praní: prát při teplotě 30 ° C, nesušit v bubnové sušičce.

Specifikace
MateriálBavlna
KolekceKočičí příběhy