Dětská teplá přikrývka se sametem - auta / světle modrá - ProMamku

Dětská teplá přikrývka se sametem - auta / světle modrá

Dětská teplá přikrývka se sametem - auta / světle modrá

MA1070 Na Sygnale

Nový produkt

Dětská teplá přikrývka se sametem - auta / světle modrá, vyrobena z vysoce kvalitního materiálu a navržena podle nejnovějších módních trendů.

Produkt už není skladem


1 240,05 Kč



Nákup po telefonu +420 608 741 439

Rychlé doručení

do 1-5 prac. dnů

Doprava zdarma

nad 4000KČ

Vrácení zboží

do 14 dní od převzetí

OVĚŘENÝ ESHOP

100 000 spokojených zákazníků

Víc informací

Teplá přikrývka / deka

Ideální pro autosedačku 0-13 a 9-18 kg, na spaní, houpací křeslo, pro gondolu a dětskou postýlku. Ideální na odchod z nemocnice po narození dítěte. Můžete se mazlit a chránit své dítě před chladem, když nesete autosedačku a během jízdy, a když se dostanete domů se spícím dítětem, nemusíte ho probudit, abyste svlékli teplé oblečení, stačí odkrýt boční strany přikrývky a odepnete kapuci.

Jedna strana přikrývky je vyrobena z nejkvalitnější bavlny, která netvrdí, že není načechraná a neztrácí své vlastnosti ani po opakovaném praní, na druhé straně je nádherný měkký samet elegantně prošívaný v jedinečném vzoru. V o uvnitř je vyplněna antialergickou, snadno silikonovou netkanou textilií, která zajišťuje teplo pro dítě.

Přikrývka do autosedačky je vybavena otvory pro tří- a pětibodové bezpečnostní pásy, je upevněna širokými suchými zipy s velkou nastavitelnou oblastí a v horní části má kapuci se zipem, která obepíná a chrání hlavu.

Sametová a příjemná na dotek sametová tkanina je ideální materiál, je mimořádně jemný a zároveň velmi odolný. Inovativní technologie dvojné vazby z extrémně tenkých polyesterových vláken poskytuje tento fantastický efekt.

Tuto přikrývku lze kombinovat s různými výrobky a tak můžete vytvořit jedinečný, úžasně barevný svět vašeho dítěte.

Funguje to skvěle i v podobě stylového dárku pro nejmenší našich přátel, pro miminko a při jakékoli jiné příjemné příležitosti.

Určeno pro batolata ve věku od 0 až 9 měsíců.

Rozměry: 100 x 110 cm (+/- 2 cm)

  

Složení: Měkký samet a 100% bavlna nejvyšší kvality s certifikátem Oeko- Tex 100 třídy I. Samet a bavlna jsou navzájem dokonale sladěny.


Výplň: antialergická, prodyšná silikonová netkaná textilie, která nemění strukturu během praní a použití. Vnitřní výplň je přišitá do vnější látky, takže se během použití a praní nehýbe.

Způsob praní: praní při 30 ° C, nesušit v bubnové sušičce, žehlit se žehličkou nastavenou na minimální teplotu.

Nežehlit samet!

Specifikace
MateriálBavlna
KolekceAuta