Oboustranná vložka do kočárku s paměťovou pěnou a sametem - zvířata - ProMamku

Oboustranná vložka do kočárku s paměťovou pěnou a sametem - zvířata

Oboustranná vložka do kočárku s paměťovou pěnou a sametem - zvířata

MA989 Woodland - Velvet

Nový produkt

Oboustranná vložka do kočárku s paměťovou pěnou a sametem - zviertá, vyrobená z vysoce kvalitního materiálu a navržena podle nejnovějších módních trendů.

1 190,00 Kč

Další barevné kombinace



Nákup po telefonu +420 608 741 439

Rychlé doručení

do 1-5 prac. dnů

Doprava zdarma

nad 4000KČ

Vrácení zboží

do 14 dní od převzetí

OVĚŘENÝ ESHOP

100 000 spokojených zákazníků

Víc informací

Oboustranná vložka do kočárku s paměťovou pěnou a sametem - zvířata


Paměťová vložka má fantastickou "inteligentní" hebkou s tvarem paměťové pěny, jejíž výhody mohou být nekonečné. Paměťová pěna je moderní technologický vyspělý materiál vyrobený z měkké polyuretanové pěny. Její otevřená, vzdušná struktura umožňuje odpařování vlhkosti a teploty, nemusí vyvíjet tlak na kontaktních místech těla, ale přizpůsobuje se dokonale nosnému tělesu, které jsou ideální pro malé děti se svalovým napětím.

Paměťová vložka chrání kočár před nečistotami. Batoleti dává pohodlí a teplo v chladnějších dnech a během horkého počasí chrání jemnou pokožku před tvrdou syntetickou výplní kočárku. Vložka zdokonaluje kočárek s jedinečnou grafikou a dodává mu zcela nový design.
Jedna strana vložky je vyrobena z nejkvalitnější bavlny, druhá z neuvěřitelně jemného sametu. Má 8 otvorů pro 5-bodové pásy, je univerzální a hodí se téměř na jakýkoliv kočárek. Vložka má odnímatelné poutko, na které může být namontován cestovní "polštář Motýl" v horní části má popruhy, které se používají k připevnění ke kočárku. A v zadní části má 2 široké gumičky, které zpevní vložku.

Sametový samet je dokonalý materiál, je nerovnoměrně jemný a zároveň mimořádně trvanlivý. Inovativní technologie dvojitého tkaní extrémně tenkých polyesterových vláken dává tento fantastický efekt.

Vložka kočáru může být doplněna o "polštář motýl" popruhy a další výrobky naší kolekce, které vytvářejí jedinečné, báječně barevné uspořádání kočáru nebo dětské autosedačky. Také funguje skvěle v podobě stylového dárku pro malých přátel našich přátel a jakoukoliv jinou pěknou příležitost.


Vyhrazené dětem ve věku od 6 do 36 měsíců.

Rozměry: 32 x 85 cm (+/- 2 cm)

Složení: Měkoučký samet a 100% bavlna nejvyšší kvality s certifikátem OEKO-TEX 100 třídy I. Bavlna a samet jsou perfektně vzájemně barevně sladěné.

Výplň: antialergická, prodyšná houba. Vnitřní náplň je přišitá do vnější tkaniny, takže se během použití a při praní nehýbe.

Způsob praní: prát při teplotě 30 ° C, neperte ručně, nepoužívejte v sušičce, žehlete na minimální teplotě ohřáté žehličce.


Nežehlit samet!

Mechanické poškození (roztržení) výrobku v důsledku přílišného napětí není důvodem k reklamaci.

Specifikace
MateriálBavlna
KolekceLesní zvířata

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: