Nákupní taška s motivem detektivů z džungle - ProMamku

Nákupní taška s motivem detektivů z džungle

Nákupní taška s motivem detektivů z džungle

MA1671 Jungle Detectives

Nový produkt

Nákupní taška s motivem detektivů z džungle, vyrobená z vysoce kvalitního materiálu a navržena podle nejnovějších módních trendů.

Produkt už není skladem


1 198,00 Kč

Další barevné kombinace



Nákup po telefonu +420 608 741 439

Rychlé doručení

do 1-5 prac. dnů

Doprava zdarma

nad 4000KČ

Vrácení zboží

do 14 dní od převzetí

OVĚŘENÝ ESHOP

100 000 spokojených zákazníků

Víc informací

Nákupní taška ve velké velikosti pro dospívající nebo dospělé. Vyrobená z nepromokavé textilie, ideální pro každodenní použití, zejména pro lidi, kteří mají rádi jasné a grafické doplňky.
Ideální pro matky, ženy, které neradi chodí naložené síťkami, skvělá pro pláž nebo piknik. Fantasticky užitečná do nemocnice, když se chystáte porodit dítě - můžete si tam zabalit potřebné věci a dát tašku do kufru. Délka uší je nastavitelná tak, abyste se cítili pohodlně. Na bocích připojitelné úchytky na kočár, což znamená, že se může v momentě proměnit na neobvyklou kabelku / organizér pro kočár. Taška je zapínaná na zip, uvnitř má velká kapsa na zip a na vnější straně malé, praktická kapsa. Doporučujeme všem milovníkům originálního designu!
Taška je vyrobena z nejkvalitnější odolné textilie, má nepromokavou podšívku, je velmi snadné udržovat ji v čistotě. Taška může být doplněna různými výrobky, její dokonalým doplňkem je naše voděodolná kosmetická taštička. Dokonale funguje také v podobě stylového dárku pro miminko a jakoukoliv jinou pěknou příležitost.
Určená pro maminku a nejen ...

Rozměry: 43 x 38 cm (+/- 2 cm) a 65 cm ramenní rukojeti.

Složení: 100% polyester. Potisk na tkanině nemění barvu ani po opakovaném praní.

Výplň: antialegická, prodyšná silikonová netkaná textilie, která nemění strukturu během praní a použití. Vnitřní náplň je přišitá do vnější tkaniny, takže se během použití a praní nehýbe.

Způsob praní: praní při 30 ° C, nesušit v bubnové sušičce.

Specifikace
KolekceDetektivové z džungle