Dětský měkký ručník s bylinkovým motivem - 100% bambus - ProMamku

Dětský měkký ručník s bylinkovým motivem - 100% bambus

Dětský měkký ručník s bylinkovým motivem - 100% bambus

MA1658 Herbarium

Nový produkt

Dětský měkký ručník - 100% bambus s bylinkovým motivem, vyrobený z vysoce kvalitního materiálu a navržený podle nejnovějších módních trendů.

Produkt už není skladem


1 072,00 Kč



Nákup po telefonu +420 608 741 439

Rychlé doručení

do 1-5 prac. dnů

Doprava zdarma

nad 4000KČ

Vrácení zboží

do 14 dní od převzetí

OVĚŘENÝ ESHOP

100 000 spokojených zákazníků

Víc informací

Měkký ručník - 100% bambus

Extrémně jemný a načechraný bambusový ručník nezbytný pro každodenní hygienu vašeho dítěte.

Funguje také dobře u bazénu nebo na pláži, obalí a zahřeje jemnou dětskou pokožku. Má praktickou kapuci se vzorem, na kapuci jsou roztomilé uši a celý je zdoben elegantním lemováním. V horním rohu ručníku je poutko na zavěšení.

Bambus absorbuje vodu o 60% lepší než bavlna, absorbuje nepříjemné pachy a je zcela biologicky odbouratelný. Je to nejkrásnější, nejjemnější a zároveň nejpřirozenější látka, kterou můžete dát svému dítěti.

Bambus je antibakteriální, antialergický a protiplísňový. Bambus, ze kterého je náš materiál tkaný, je bez pesticidů a nečistot.

Bambusový ručník může být doplněn o různé výrobky naší kolekce, též s dalšími 100% bambusovými výrobky.

100% bambusový ručník bude také perfektní ve formě stylového dárku pro malé děti našich přátel a jakoukoliv jinou příjemnou příležitost.

Rozměry: 90 x 90 cm (+/- 3 cm)

Složení: 100% bambusové froté nejvyšší kvality, což potvrzuje certifikát OEKO-TEX 100 třídy I. Unikátní výhody bambusových tkanin potvrdil Institut matky a dítěte vydáním kladného stanoviska.

Způsob praní: praní při 30 ° C, nesušit v bubnové sušičce, neperte ručně.

V důsledku používání, častého praní a vystavení slunci mohou být výrobky z bambusu vystaveny přirozenému opotřebení - tkanina se může odlupovat nebo zatáhnout a barvy mohou ztratit svoji intenzitu. Tento druh opotřebení není důvodem k reklamaci.

Specifikace
MateriálBambus
KolekceBylinky