Voděodolná kapsa s motivem ornitologie - ProMamku

Voděodolná kapsa s motivem ornitologie

Voděodolná kapsa s motivem ornitologie

MA1618 Ornithology

Nový produkt

Voděodolná kapsa s motivem ornitologie, vyrobená z vysoce kvalitního materiálu a navržená podle nejnovějších módních trendů.

858,00 Kč



Nákup po telefonu +420 608 741 439

Rychlé doručení

do 1-5 prac. dnů

Doprava zdarma

nad 4000KČ

Vrácení zboží

do 14 dní od převzetí

OVĚŘENÝ ESHOP

100 000 spokojených zákazníků

Víc informací

Voděodolná kapsa

Pro malých a velkých fanoušků těchto batohů-kapes - ideální pro školy, školky, pro výlety a bazén. Může také sloužit jako kapsa pro malé hračky a být dekorativním prvkem dětského pokoje.
Dlouhé bavlněné tkaničky umožňují používat tašku jako batoh pro dítě i matku. Délku šňůry je možné nastavit její přivázáním na koncích tak, aby předškolák mohl batoh volně nosit.
Vyrobeno z nejkvalitnější nepromokavé textilie, která se neodlupuje a neztrácí své vlastnosti ani po opakovaném praní. Uvnitř batohu je pevná, nepromokavá podšívka a pohodlné kapsa se zipem, které udrží nejdůležitější věci.
Taška může být doplněna různými výrobky naší kolekce. Funguje také skvěle v podobě stylového dárku pro malé děti našich přátel a jakoukoliv jinou příležitost.

Rozměry: 38 x 47 cm (+/- 2 cm)

Složení: 100% polyester - nepromokavá tkanina nejvyšší kvality. Potisk na tkanině nemění barvy ani po opakovaném praní.

Způsob praní: praní při 30 ° C, maximální rychlost 800 / min., Neperte ručně, nesušte v sušičce, neumisťujte ho během sušení na přímé sluneční světlo.

Specifikace
KolekceOrnitologie