Oboustranná měkká sametová vložka do kočárku s tropickým motivem - ProMamku

Oboustranná měkká sametová vložka do kočárku s tropickým motivem

Oboustranná měkká sametová vložka do kočárku s tropickým motivem

MA1332 Aloha!

Nový produkt

Oboustranná měkká sametová vložka do kočárku s tropickým motivem, vyrobená z vysoce kvalitního materiálu a navržena podle nejnovějších módních trendů.

Produkt už není skladem


810,70 Kč



Nákup po telefonu +420 608 741 439

Rychlé doručení

do 1-5 prac. dnů

Doprava zdarma

nad 4000KČ

Vrácení zboží

do 14 dní od převzetí

OVĚŘENÝ ESHOP

100 000 spokojených zákazníků

Víc informací

Měkká sametová vložka do kočárku - tropický motiv / žlutá

Vložka chrání kočár před nečistotami. Batoleti dává pohodlí a teplo v chladnějších dnech a během horkého počasí chrání jemnou pokožku před tvrdým syntetickým čalouněním kočárku. Vložka oživuje kočárek svou jedinečnou grafikou a dává mu zcela nový design.
Jedna strana vložky je vyrobena z nejkvalitnější bavlny, druhá z neuvěřitelně jemného sametu. Uprostřed naplněna antialergickou, lehkou houbou, která dodává jemnost a současně zpevňuje vložku. Má 6 otvorů a dva hluboké zářezy pro 5-bodové pásy, je univerzální a hodí se téměř na jakýkoliv kočárek. Vložka má odnímatelné poutko, na které může být namontován cestovní "polštář Motýl", v horní části má popruhy, které se používají k připevnění ke kočárku a v zadní části široký elastický pás, který může dodatečně připevnit vložku. Díky náplni houby zůstává vložka "na svém místě", i když není připevněna ke kočárku.

Samet je příjemná a ideální látka, je neuvěřitelně jemný a zároveň mimořádně trvanlivý. Inovativní technologie dvojné vazby z extrémně tenkých polyesterových vláken poskytuje tento fantastický efekt.

Vložka kočáru může být doplněna o "polštář motýl", popruhy a další výrobky naší kolekce, které vytvářejí jedinečné, báječně barevné uspořádání kočáru nebo dětské autosedačky. Také funguje skvěle v podobě stylového dárku pro malé děti našich přátel a jakoukoliv jinou pěknou příležitost.

Určeny dětem ve věku od 6 do 36 měsíců.

Rozměry: 32 x 85 cm (+/- 2 cm)

Složení: Měkký samet a 100% bavlna nejvyšší kvality s certifikátem OEKO-TEX 100 třídy I. Bavlna a samet jsou navzájem dokonale sladěny.

Výplň: antialergická, prodyšná houba. Vnitřní náplň je přišitá do vnější tkaniny, takže se během použití a při praní nehýbe.

Způsob praní: prát při teplotě 30 ° C, nesušit v bubnové sušičce, žehlit se žehličkou nastavenou na minimální teplotu.

Nežehlit samet!

Specifikace
MateriálBavlna
KolekceTropic