Dětský dřevěný paravan - stůl (2v1) - ProMamku

Dětský dřevěný paravan - stůl (2v1)

Dětský dřevěný paravan - stůl (2v1)

Online only

MMH18

Nový produkt

Dětský paravan - stůl, vyrobený ze dřeva, které pochází z certifikovaných lesních oblastí a malovaný barvami šetrnými k životnímu prostředí.

Produkt už není skladem


8 752,00 Kč



Nákup po telefonu +420 608 741 439

Rychlé doručení

do 1-5 prac. dnů

Doprava zdarma

nad 4000KČ

Vrácení zboží

do 14 dní od převzetí

OVĚŘENÝ ESHOP

100 000 spokojených zákazníků

Víc informací

Paravan – stůl je ideálním místem pro dětské hry a práci. Skládá se z výškově nastavitelné horní části a křídel paravanu, která poskytují krytí na třech stranách. Vytváří intimní koutek pro vytváření uměleckých děl, vyšívání a ukládání dětských pokladů.

Paravan – stůl je mírnou modifikací základní verze produktu. Ke čtyřem křídlům mobilní stěny přibyla jedna police. Její výšku lze nastavit montáží police na spodní nebo horní podlaží. Spojovací prvky jsou umístěny v příslušných výřezech. Montáž a demontáž nevyžaduje použití nářadí, hřebíků a podobně. Pracovní stůl během pár chvil odstraníte a vytvoříte z něj klasickou zástěnu. S použitím přídavných polic lze jeho funkci změnit na knihovnu nebo domeček pro panenky. Poslední možnost navíc vyžaduje vertikální přihrádky. Paravan – stůl má kryt na třech stranách a pohodlný přístup pro dítě na čtvrté straně. Nábytek má stejný dekorativní motiv jako paravan. Byl vyroben z listové překližky o tloušťce 15 mm, ručně malovaný, přičemž police má tloušťku 12 mm. Řezané prvky byly zpracovány ručně, přičemž se odstranily jejich hrany a třísky. Židle vyrobená v podobném stylu se perfektně hodí ke stolu. Produkt je dostupný ve více barvách na výběr. V ceně nábytku je personalizované gravírování se jménem dítěte.

Výrobek je určen pro svépomocnou montáž.
Celková výška 120 cm, šířka 84 cm, hloubka 42 cm.
Výška pracovní desky: 49,5 cm.
Dodací lhůta 8-10 pracovních dnů.

Specifikace
MateriálDřevo