Dětský mini šatník ze dřeva - ProMamku

Dětský mini šatník ze dřeva

Dětský mini šatník ze dřeva

Online only

MMH7

Nový produkt

Dětský mini šatník, vyrobený ze dřeva, které pochází z certifikovaných lesních oblastí a malovaný barvami šetrnými k životnímu prostředí.

Produkt už není skladem


7 770,00 Kč



Nákup po telefonu +420 608 741 439

Rychlé doručení

do 1-5 prac. dnů

Doprava zdarma

nad 4000KČ

Vrácení zboží

do 14 dní od převzetí

OVĚŘENÝ ESHOP

100 000 spokojených zákazníků

Víc informací

Mini šatník je otevřený šatník na dětské oblečení a obuv. Jeho design usnadňuje výběr jednotlivých prvků oděvu a jejich zavěšení. Nábytek je vhodný pro uložení každodenního a svrchního oblečení a 6 párů bot, které lze umístit na boční police.

Jak naučit dítě, aby si samo vybíralo každodenní oblečení? Poskytněte jim mini šatník. Nábytek spojuje funkci ramínka na šaty s botníkem. Jeho střední část je vpředu i vzadu otevřená. Díky tomu může dítě samo proniknout do obsahu a dosáhnout kdekoli. Šatna je ve tvaru vysokého domu se střechou. Příčný nosník na věšáky umístěný pod ním je na svých koncích zajištěn, aby jeho obsah nesklouzal ze stran. Snadno přístupné jsou také boční police na pantofle a boty. Celek je podepřen na široké platformě, která dodatečně stabilizuje nábytek. Dá se použít k uložení krabic se sezónním oblečením nebo jinými drobnostmi.

Mini šatník je skvělý nápad na první kus nábytku pro dětský textil. Může se stát důležitým pomocníkem při vzdělávání vašeho dítěte o kompletaci každodenních sad oblečení a jejich zavěšení na správné místo. Skvěle se hodí do dětského pokoje, může stát i u „dospělácké“ skříně v předsíni. Estetika dokonale ladí s ostatními nápady z kolekce. Způsob montáže je také identický a nevyžaduje použití dalších nástrojů.

Výrobek je určen pro svépomocnou montáž.
Výška: 120 cm, šířka 96 cm
Rozměry základny: šířka 63 cm, hloubka 55 cm
Dodací lhůta 8-10 pracovních dnů.

Specifikace
MateriálDřevo