Sametová sada na spaní z kolekce kočičí příběhy - ProMamku

Sametová sada na spaní z kolekce kočičí příběhy

Sametová sada na spaní z kolekce kočičí příběhy

MA1884 Meow Stories

Nový produkt

Sametová sada na spaní z kolekce kočičí příběhy, vyrobená z vysoce kvalitního materiálu a navržena podle nejnovějších módních trendů.

Produkt už není skladem


1 482,00 Kč



Nákup po telefonu +420 608 741 439

Rychlé doručení

do 1-5 prac. dnů

Doprava zdarma

nad 4000KČ

Vrácení zboží

do 14 dní od převzetí

OVĚŘENÝ ESHOP

100 000 spokojených zákazníků

Víc informací

Teplá sametová sada na spaní - kočičí příběhy

Teplá sada pro kočárky a postýlky, jako podložka na hraní, či na cesty autem. Sametový polštář je plochý, pohodlný a měkký a přikrývka je velmi příjemně teplá.

Jedna strana přikrývky je vyrobena z nejkvalitnější bavlny, která neztrácí své vlastnosti ani po opakovaném praní, druhá strana je z báječně měkkého sametu elegantně prošívaného jedinečným vzorem. Uprostřed je naplněna antialergickou, lehkou silikonovou tkaninou, která poskytuje teplo děťátku.
Samet je příjemná a ideální látka, je neuvěřitelně jemný a zároveň mimořádně trvanlivý. Inovativní technologie dvojné vazby z extrémně tenkých polyesterových vláken poskytuje tento fantastický efekt.
Sadu na spaní můžete doplnit různými výrobky naší kolekce a můžete vytvořit jedinečné, báječně barevné uspořádání kočárku nebo místnosti vašeho děťátka. Tato sada je taktéž dokonalá v podobě stylového dárku pro malé děti našich přátel a jakoukoliv jinou příležitost.

Určeno pro děti ve věku od 0 do 24 měsíců.
Rozměry: 30 x 40, 75 x 100 cm (+/- 2 cm)


Nebo pro děti ve věku do 5 let.
Rozměry: 40 x 60, 100 x 150 cm (+/- 2 cm)

Složení: měkký samet a 100% bavlna nejvyšší kvality s certifikátem OEKO-TEX 100 třídy I. Samet a bavlna jsou navzájem dokonale sladěny.

Výplň: antialergická, prodyšná silikonová netkaná textilie, která nemění strukturu během praní a použití. Vnitřní náplň je přišitá do vnější tkaniny, takže se během použití a při praní nehýbe.

Způsob praní: praní při 30 ° C, nesušit v bubnové sušičce, žehlit se žehličkou nastavenou na minimální teplotu.
Nežehlit samet!

Specifikace
MateriálBavlna
KolekceKočičí příběhy