Dětská bambusová deka - svět oceánu - ProMamku

Dětská bambusová deka - svět oceánu

Dětská bambusová deka - svět oceánu

QM OTUL-BAM-OCEAN

Nový produkt

Dětská bambusová deka - svět oceánu, vyrobená z vysoce kvalitního materiálu a navržena podle nejnovějších módních trendů.

990,99 Kč



Nákup po telefonu +420 608 741 439

Rychlé doručení

do 1-5 prac. dnů

Doprava zdarma

nad 4000KČ

Vrácení zboží

do 14 dní od převzetí

OVĚŘENÝ ESHOP

100 000 spokojených zákazníků

Víc informací

Deka z bambusové tkaniny
Měkká a příjemná bambusová deka, kterou lze použít jako plachtu, lehký kryt, ochranu před sluncem, ochranu před větrem, přebalovací podložku, hračku na spaní. Bude fungovat doma i na procházce.

Vysoce kvalitní zpracování kolekce SVĚT OCEÁNU
Materiál je chráněn autorským právem, umístěný na 100% bambusové tkanině, potisk je certifikovan Oeko-Tex Standard 100. Výrobek je vyroben z bambusové viskózy. Všechny tkaniny používané ve výrobcích jsou certifikovány Oeko Tex Standard 100 třídy 1 (povoleno přijít do přímého kontaktu s pokožkou novorozence).

Bambus bude pro své vlastnosti ideálním řešením pro novorozence a alergiky. Má antialergické, protiplísňové a samo-sterilizační vlastnosti. Má velmi dobrou absorpci vody, mnohem lepší než bavlna. Velmi rychle schne! Chrání před UV paprsky a má termoregulační vlastnosti - udržuje teplotu o 2 stupně nižší než je teplota okolí.

Specifikace
Vyrobeno v EU.
Rozměry: 140 x 150 cm
Rozměry: 110 x 110 cm
Složení: 100% bambus
Doporučujeme jemné praní na 30 stupňů, odstřeďování při 800 otáčkách a žehlení při střední teplotě.
Doporučujeme prát před prvním použitím.
Časem se po praní může na povrchu látky objevit jemná žmolků - což je pro ty, kteří to znají, dalším důkazem přirozenosti této látky - na to se nevztahuje reklamace!

Specifikace
MateriálBambus
BarvaBílá
KolekceSvět oceánu