Sada na spaní s motivem tropických vibrací - 100% bambus - ProMamku

Sada na spaní s motivem tropických vibrací - 100% bambus

Sada na spaní s motivem tropických vibrací - 100% bambus

MA1715 Tropical Vibes

Nový produkt

Sada na spaní s motivem tropických vibrací - 100% bambus, vyrobená z vysoce kvalitního materiálu a navržena podle nejnovějších módních trendů.

Produkt už není skladem


1 481,00 Kč



Nákup po telefonu +420 608 741 439

Rychlé doručení

do 1-5 prac. dnů

Doprava zdarma

nad 4000KČ

Vrácení zboží

do 14 dní od převzetí

OVĚŘENÝ ESHOP

100 000 spokojených zákazníků

Víc informací

Měkká bambusová sada na spaní - tropické vibrace

Je to vhodná velikost pro děti do větších postelí nebo pro dospělé. Polštář v soupravě je načechraný, ne plochý, jako u dítěte. Přikrývka je vyroben ze 100% bambusové tkaniny. Uprostřed naplněný antialergickým silikonovým netkaným materiálem, elastickým a měkkým.
Bambus je antibakteriální, antialergický a protiplísňový. Absorbuje vodu o 60% lepší než bavlna, absorbuje nepříjemné pachy a je zcela biologicky odbouratelný. Bambus, ze kterého je náš materiál tkaný neobsahuje pesticidy a nečistoty. Bambusová tkanina 30% se sterilizuje. Má termoregulační vlastnosti, díky čemuž udržuje teplotu o dva stupně nižší než okolní prostředí v horkém počasí. Bambus je nejkrásnější, nejjemnější a nejpřirozenější tkanina, kterou můžete dát svému dítěti, zabraňuje přehřátí a pocení. Bambusové lůžkoviny doporučují lékaři a především se doporučují na atopickou dermatitidu. Bambusová tkanina získala pozitivní názor z Ústavu matky a dítěte.
Polštář a přikrývka jsou měkké a nadýchané. Přikrývka mě všitou výplň, pere se v celosti.

Sada na spaní může být doplněna různými výrobky naší kolekce a můžete vytvořit jedinečnou, báječně barevnou úpravu pokoje vašeho děťátka. Tato sada je taktéž dokonalá v podobě stylového dárku pro malé děti našich přátel a jakoukoliv jinou příležitost.

Určeno dětem od 3 do 7 let
Rozměry: načechraný polštář 50 x 60, přikrývka 120 x 170 cm (+/- 2 cm)


Nebo pro děti do 3 let.
Rozměry: 40 x 60, 100 x 135 cm (+/- 2 cm)


Nebo pro děti ve věku do 9 měsíců
Rozměry: 30 x 40, 70 x 90 cm (+/- 2 cm)

Složení: 100% bambusová tkanina nejvyšší kvality s certifikátem OEKO-TEX 100 třídy I. Potisk na tkanině nemění barvy ani po opakovaném praní.

Výplň: antialergická, prodyšná silikonová netkaná textilie, která nemění strukturu během praní a použití. Vnitřní náplň je přišitá do vnější tkaniny, takže se během použití a při praní nehýbe.

Způsob praní: praní při 30 ° C, neperte ručně, nesušit v bubnové sušičce, žehlit jen na středně zahřáté žehličce.

V důsledku používání, častého praní a vystavení slunečnímu záření se bambusové výrobky mohou přirozeně opotřebovat - látka se může odlupovat nebo nafukovat a barvy mohou ztratit svoji intenzitu. Tento typ opotřebení není důvodem k reklamaci.

Specifikace
MateriálBambus
KolekceTropické vibrace

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: