Sametová teplá deka s motivem tropických vibrací - ProMamku

Sametová teplá deka s motivem tropických vibrací

Sametová teplá deka s motivem tropických vibrací

MA1681 Tropical Vibes

Nový produkt

Sametová teplá deka s motivem tropických vibrací, vyrobená z vysoce kvalitního materiálu a navržena podle nejnovějších módních trendů.

Produkt už není skladem


2 603,00 Kč



Nákup po telefonu +420 608 741 439

Rychlé doručení

do 1-5 prac. dnů

Doprava zdarma

nad 4000KČ

Vrácení zboží

do 14 dní od převzetí

OVĚŘENÝ ESHOP

100 000 spokojených zákazníků

Víc informací

Sametová teplá deka - tropické vibrace

Unikátní a extrémně měkká deka pro dospělé a jiné věkové kategorie. Ideální pro odpolední zdřímnutí před televizí, jako oblíbená deka na všechny cesty, stejně jako podložka na hraní. Ideální pro chladné večery. Funguje jako deka, lehká přikrývka či přehoz na postel.
Jedna strana deky je vyrobena z nejkvalitnější bavlny, která neztrácí své vlastnosti ani po opakovaném praní, na druhé straně je nádherně měkký samet, elegantně prošívaný s jedinečným vzorem. Uvnitř je vyplněna antialergickou, lehkou silikonovou netkanou textilií pro teplo.
Samet je příjemná a ideální látka, je neuvěřitelně jemný a zároveň mimořádně trvanlivý. Inovativní technologie dvojné vazby z extrémně tenkých polyesterových vláken poskytuje tento fantastický efekt.
Sametová deka se dá doplnit různými výrobky naší kolekce, které vytvářejí jedinečné uspořádání pokojů pro dospívající, ložnici nebo obývací pokoj. Tato sametová deka je dokonale vhodná jako stylový dárek na svatbu, narozeniny nebo jiné příjemné příležitosti.

Určeno rodičům a starším dětem.
Rozměry: 145 x 200 cm (+/- 2 cm)

Složení: měkký samet a 100% bavlna nejvyšší kvality s certifikátem OEKO-TEX 100 třídy I. Samet a bavlna jsou perfektně vzájemně barevně sladěné.

Výplň: antialegická, prodyšná silikonová netkaná textilie, která nemění strukturu během praní a použití. Vnitřní výplň je přišitá do vnější tkaniny, takže se během používání a praní nehýbe.

Způsob praní: praní při 30 ° C, nesušit v sušičce, žehlit se žehličkou nastavenou na minimální teplotu.
Nežehlit samet!

Specifikace
MateriálBavlna
KolekceTropické vibrace

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: