Pikniková deka s motivem magického lesa - ProMamku

Pikniková deka s motivem magického lesa

Pikniková deka s motivem magického lesa

MA1162 Magic Forest

Nový produkt

Pikniková deka s motivem magického lesa, vyrobena z vysoce kvalitního materiálu a navržena podle nejnovějších módních trendů.

Produkt už není skladem


1 756,52 Kč



Nákup po telefonu +420 608 741 439

Rychlé doručení

do 1-5 prac. dnů

Doprava zdarma

nad 4000KČ

Vrácení zboží

do 14 dní od převzetí

OVĚŘENÝ ESHOP

100 000 spokojených zákazníků

Víc informací

Měkká pikniková deka - motiv magického lesa

Jedinečná a mimořádně měkká pikniková deka. Ideální na výlet z města, na pláž nebo do zahrady. Pokud nám nepřeje počasí na piknik, deka se dá využít jako podložka na hraní pro děti.

Pikniková deka má šité kapsa na zip, které lze použít na mobil, klíče a několik dalších věcí. Sáček není viditelné, když je deka rozložena.
Složená má ovšem a zapnutí pásků vytvoří deka pohodlnou tašku na zavěšení na rameno s další kapsou na praktické drobnosti.
Jedna strana deky je vyrobena z nejkvalitnější bavlny. Uprostřed je naplněna lehkou, silikonovou netkanou textilií, která zajišťuje měkkost a izolaci od tvrdého povrchu. Spodní část je silná, impregnovaná tkanina, díky které vám ani ranní rosa nebo mokrý písek nezabrání v zábavě.
Deka má na obou stranách stejný design, takže si ji můžete dát tak, jak chcete. Díky velké velikosti se naše deka přizpůsobí celé rodině.

Pikniková deka je perfektní jako stylový dárek pro pěknou příležitost.

Rozměry: 150 x 200 cm (+/- 3 cm)

Složení: bavlna nejvyšší kvality s certifikátem OEKO-TEX 100 třídy I. Potisk na bavlně nemění barvy ani po opakovaném praní. Spodní část je nepromokavá - 100% polyester.

Výplň: antialegická, prodyšná silikonová netkaná textilie, která nemění strukturu během praní a použití. Výplň uvnitř je všitá do vnější látky, díky čemuž se během používání a praní nepohybuje.

Způsob praní: praní při 30 ° C, nesušit v sušičce.

Specifikace
MateriálBavlna
KolekceMagický les