Dětská pletená deka s ažurovým vzorem v tmavozelené barvě - ProMamku

Dětská pletená deka s ažurovým vzorem v tmavozelené barvě

Dětská pletená deka s ažurovým vzorem v tmavozelené barvě

MA1380 Ażurek Zielony

Nový produkt

Pletená dětská deka v tmavozelené barvě s ažurovým vzorem, vyrobená z vysoce kvalitního materiálu a navržena podle nejnovějších módních trendů.

945,00 Kč



Nákup po telefonu +420 608 741 439

Rychlé doručení

do 1-5 prac. dnů

Doprava zdarma

nad 4000KČ

Vrácení zboží

do 14 dní od převzetí

OVĚŘENÝ ESHOP

100 000 spokojených zákazníků

Víc informací

Krásná a funkční pletená deka s jedinečnou ažurovou vazbou, která fantasticky zabalí vaše dítě. Je mimořádně masitá, přesto křehká a spadající,. Deka byla tkaná v originální azurovém vazbě, která jí kromě jedinečného vzhledu dodává neuvěřitelnou lehkost a vzdušnost. Azur je však tkaný optimálním způsobem, aby malé otvory zadržovaly část teplého vzduchu a udržovali perfektní termoregulaci.

Deka má čtvercový tvar, takže je vhodná nejen k zakrytí dítěte, ale i na zabalení jako dětská zavinovačka. Deka se díky svému neobvyklému tvaru stane pro mámu naprosto jedinečnou šátkem a nejen ...

Funguje perfektně od prvních okamžiků života v dětské postýlce, kočárku, autosedačce a všude, kde se hodí deka. Pletená přikrývka je základním prvkem každé dětské výbavičky. Když je svinutá má malý rozměr, takže může být vždy po ruce.

Deka je vyrobena z 50% bavlny a 50% bambusu. Díky 50% bambusovému vláknu je tak příjemná a jemná, má všechny fantastické vlastnosti bambusu - je antibakteriální, antialergická a protiplísňová. Bambus 30% se sterilizuje. Doporučuje se zejména pro děti s atopickou dermatitidou. Díky obsahu 50% bavlny je deka nadýchaná a měkká. Jednoduše perfektní kombinace.

Pletenou deku je možné doplnit různými výrobky naší kolekce, čímž vytvoříte jedinečné, báječně barevné uspořádání kočárku nebo dětského pokoje. Také funguje skvěle v podobě stylového dárku pro malé děti našich přátel a jakoukoliv jinou příležitost.

Deka je šitá s maximální péčí a důrazem na detail z nejkvalitnějších textilií.

Určeny dětem ve věku od 0 do 36 měsíců.
Rozměry: 92 x 92 cm (+/- 2 cm)

Složení: 50% bavlna, 50% bambus.

Způsob praní: praní při 30 ° C, maximální rychlost 800 / min., Sušit na plocho, před sušením formovat, nesušit v bubnové sušičce.

Přírodní látky se mohou odlupovat.

Specifikace
BarvaZelená

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: