Modrý sametový dětský polštář s motivem magického lesa - ProMamku

Modrý sametový dětský polštář s motivem magického lesa

Modrý sametový dětský polštář s motivem magického lesa

MA1183 Magic Forest

Nový produkt

Sametový dětský polštář v modré barvě s motivem magického lesa, vyrobený z vysoce kvalitního materiálu a navržený podle nejnovějších módních trendů.

Produkt už není skladem


505,98 Kč



Nákup po telefonu +420 608 741 439

Rychlé doručení

do 1-5 prac. dnů

Doprava zdarma

nad 4000KČ

Vrácení zboží

do 14 dní od převzetí

OVĚŘENÝ ESHOP

100 000 spokojených zákazníků

Víc informací

Měkký prošívaný sametový polštář - modrý / magický les


Exkluzivní, prošívaný sametový polštář může vytvořit sadu s přikrývkou z kolekce samet nebo být součástí interiéru dětského pokoje. Ideální pro dětskou postýlku, velkou postel, školku a především na mazlení. Polštář je pohodlný a měkký, ve velikosti přizpůsobené dětské postýlce.
Samet je příjemná a ideální látka, je neuvěřitelně jemný a zároveň mimořádně trvanlivý. Inovativní technologie dvojné vazby z extrémně tenkých polyesterových vláken poskytuje tento fantastický efekt. Polštáře a přikrývky z naší kolekce byly prošívané, což jim dodává ještě větší eleganci.

Velký polštář může být doplněn různými výrobky naší kolekce, čímž vytvoříte jedinečné, báječně barevné uspořádání kočárku nebo dětského pokoje. Také funguje skvěle v podobě stylového dárku pro malé děti našich přátel a jakoukoliv jinou příležitost.

Rozměry: 40 x 60 cm (+/- 2 cm)

Složení: měkký samet a 100% bavlna nejvyšší kvality s certifikátem OEKO-TEX 100 třídy I. Potisk na bavlně nemění barvy ani po opakovaném praní. Samet a bavlna jsou dokonale vzájemně sladěny.

Výplň: antialergická, prodyšná silikonová netkaná textilie, která nemění strukturu během praní a použití. Vnitřní výplň je připevněna k sametové tkanině, díky čemuž se během používání a praní nepohybuje.

Způsob praní: praní při 30 ° C, nesušit v bubnové sušičce.
Polštář by se měl po každém použití protřepat, aby byl déle nadýchaný.

Specifikace
MateriálBavlna
KolekceMagický les