Výbava pro novorozence 4v1 - pivoňky / tmavě růžová - ProMamku

Výbava pro novorozence 4v1 - pivoňky / tmavě růžová

Výbava pro novorozence 4v1 - pivoňky / tmavě růžová

PP157

Nový produkt

Výbava pro novorozence 4v1 - pivoňky / tmavě růžová, vyrobená z vysoce kvalitního materiálu a navržena podle nejnovějších módních trendů.

4 731,00 Kč



Nákup po telefonu +420 608 741 439

Rychlé doručení

do 1-5 prac. dnů

Doprava zdarma

nad 4000KČ

Vrácení zboží

do 14 dní od převzetí

OVĚŘENÝ ESHOP

100 000 spokojených zákazníků

Víc informací

Novorozenecká výbava

- 3-prvková souprava sestávající ze 4 produktů (viz úplný popis)
- saténová bavlna nejvyšší kvality
- jedinečný odolný vzor s módním květinovým motivem
- perfektní dárkový set

Sada Magic Bloom SET novorozence obsahuje:

- dětský kokon a chránič 2v1
- dětskou zavinovačku
- ložní soupravu do postýlky

Tato zdánlivě 3-prvková sada ve skutečnosti obsahuje 4 věci. Je to díky kokonu, který po uvolnění culíku z matrace bude působit jako chránič postele dlouhý 170 cm. Chránič poskytuje měkkou izolaci od tvrdých příček a je ideální ozdobou do dětského pokoje.

Povlečení se šitou výplní zaručují, že v prostředí Vašeho dítěte udržuje vysoký stupeň hygieny, a to díky tomu, že vyperete povlak na polštář a přikrývku. Toto je velmi DŮLEŽITÉ pro děti trpící alergiemi. Kromě toho všitá náplň brání její klouzání uvnitř povlečení Během používání a praní. Povlak si zachovává svůj Původní tvar.

Saténová dětská zavinovačka je jedním ze základních prvků výbavičky. Velmi měkké a jemné, zabalí Vaše dítě od prvních dnů života. Zavinovačka je doplněn stuhou, která umožňuje Přizpůsobit jeho šířku velikosti dítěte. Po rozvinutí - zavinovačka vytvoří měkkou prošívaná přikrývku nebe rohož, aby se dala dlouho používat.

Materiál:

Matrace na kokon, ložní prádlo a zavinovačka byly šité z vysoce kvalitní 100% saténové bavlny, Což je látka se saténovou vazbou a hmotností 132 g / m2. Náš satén je tkaný z americké bavlny a má certifikát OEKO-TEX.

Vyrobeno v EU.

Specifikace
MateriálBavlna
BarvaRůžová
KolekceVintage pivoňky