Bambusová deka na léto s motivem světa dinosaurů - ProMamku

Bambusová deka na léto s motivem světa dinosaurů

Bambusová deka na léto s motivem světa dinosaurů

MA1542 Dino World

Nový produkt

Bambusová deka na léto s motivem světa dinosaurů, vyrobená z vysoce kvalitního materiálu a navržena podle nejnovějších módních trendů.

Produkt už není skladem


667,00 Kč



Nákup po telefonu +420 608 741 439

Rychlé doručení

do 1-5 prac. dnů

Doprava zdarma

nad 4000KČ

Vrácení zboží

do 14 dní od převzetí

OVĚŘENÝ ESHOP

100 000 spokojených zákazníků

Víc informací

Lehká bambusová přikrývka na léto - svět dinosaurů

Extrémně jemná bambusová přikrývka ideální na zabalení dítěte, jako deka v horkých letních dnech, přikrývka na kočár před slunečními paprsky, plážová šátek nebo jako osuška pro dítě. Je nejkrásnější, nejjemnější a nejpřirozenější tkanina, kterou můžete dát svému dítěti. Fantasticky zabalí a zabrání přehřátí a pocení. Je to prvek, který musí být v každém dovolenkovém kufru.
Bambus je antibakteriální, antialergický a protiplísňový. Absorbuje vodu o 60% lepší než bavlna, absorbuje nepříjemné zápachy a je zcela biologicky odbouratelný. Bambus, ze kterého je náš materiál tkaný, neobsahuje pesticidy a nečistoty. Bambusová látka se sterilizuje v 30%. Má termoregulační vlastnosti, díky čemuž udržuje teplotu o dva stupně nižší než okolní prostředí za horkého počasí.

Přikrývka může být doplněna různými výrobky naší kolekce, i dalšími výrobky ze 100% bambusu. Bambusové deky budou také perfektní jako stylový dárek pro malé děti našich přátel a jakékoliv jiné příjemné příležitosti.

Určeno pro batolata od 0 do 18 měsíců.
Rozměry: 75 x 100 cm (+/- 3 cm)

Určeno pro malé děti.
Rozměry: 100 x 120 cm (+/- 3 cm)

Nebo pro vyšší kategorii.
Rozměry: 150 x 160 cm (+/- 3 cm)

Složení: 100% bambusová viskóza nejvyšší kvality. Potisk na tkanině nemění barvy ani po opakovaném praní, je šetrná k lidem a k životnímu prostředí, což potvrzuje certifikát OEKO-TEX 100 I. třídy. Jedinečné výhody bambusových tkanin potvrdil Institut matky a dítěte vydáním pozitivního stanoviska.

Způsob praní: praní při 30 ° C, neperte ručně, nesušit v bubnové sušičce.

V důsledku používání, častého praní a vystavení slunečnímu záření se bambusové výrobky mohou přirozeně opotřebovat - látka se může odlupovat nebo nafukovat a barvy mohou ztratit svoji intenzitu. Tento typ opotřebení není důvodem k reklamaci.

Specifikace
MateriálBambus
KolekceSvět dinosaurů