Organizér na postýlku s motivem světa dinosaurů - ProMamku

Organizér na postýlku s motivem světa dinosaurů

Organizér na postýlku s motivem světa dinosaurů

MA1537 Dino World

Nový produkt

Dětský organizér na postýlku s motivem světa dinosaurů, vyrobený z vysoce kvalitního materiálu a navržený podle nejnovějších módních trendů.

Produkt už není skladem


775,00 Kč



Nákup po telefonu +420 608 741 439

Rychlé doručení

do 1-5 prac. dnů

Doprava zdarma

nad 4000KČ

Vrácení zboží

do 14 dní od převzetí

OVĚŘENÝ ESHOP

100 000 spokojených zákazníků

Víc informací

Organizér na postýlku s motivem světa dinosaurů

Univerzální organizér pro dětskou postýlku bude vyhovovat všemu, co potřebujete mít po ruce, a zároveň je vkusnou ozdobou dětského pokoje. Tři velké kapsy jsou vhodné pro plenky, vlhčené ubrousky, krém nebo láhev, a dvě malé kapsy jsou ideální pro dudlík nebo jiné užitečné maličkosti, které se někde vždy ztratí.

Organizér má vzadu všitý antialergický silikonový netkaný textil, díky čemuž si zachovává svůj tvar. V horní části jsou tři šňůrky, které upevňují organizér na postýlku a ve spodní části jsou tenčí šňůrky, které ho stabilizují.

Vyroben z nejkvalitnější bavlny, která se Nesper a neztrácí své vlastnosti ani po opakovaném praní, kapsy vyztužené gumičkou aby lépe držely obsah. Organizér je možné doplnit různými výrobky naší kolekce, čímž vytvoříte jedinečné, báječné uspořádání postýlky a místnosti vašeho malého.

Funguje také skvěle jako stylový dárek pro malé děti našich přátel a při jakékoli jiné příjemné příležitosti.

Rozměry: 55 x 45 cm (+/- 2 cm)

Složení: 100% bavlna nejvyšší kvality s certifikátem OEKO-TEX 100 třídy I. Potisk na bavlně nemění barvy ani po opakovaném praní.

Výplň: antialergická, prodyšná silikonová netkaná textilie, která nemění strukturu během praní a použití. Vnitřní náplň je přišitá do vnější tkaniny, takže se během použití a při praní nehýbe.

Způsob praní: praní při 30 ° C, maximální rychlost 800 / min, neperte ručně, nesušit v bubnové sušičce.

Specifikace
MateriálBavlna
KolekceSvět dinosaurů