Dětské bambusové pleny s vintage květy - ProMamku

Dětské bambusové pleny s vintage květy

Dětské bambusové pleny s vintage květy

MA1412 Vintage Flowers

Nový produkt

Dětské bambusové pleny s vintage květy, vyrobené z vysoce kvalitního materiálu a navržené podle nejnovějších módních trendů.

Produkt už není skladem


600,36 Kč



Nákup po telefonu +420 608 741 439

Rychlé doručení

do 1-5 prac. dnů

Doprava zdarma

nad 4000KČ

Vrácení zboží

do 14 dní od převzetí

OVĚŘENÝ ESHOP

100 000 spokojených zákazníků

Víc informací

Dětské pleny ze 100% bambusu - vintage květiny, 2 kusy

Extrémně jemné bambusové pleny jsou pokryty antibakteriálními mikročásticemi stříbra, které poskytují dokonalou ochranu proti bakteriím.
Je to nejkrásnější, nejjemnější a nejpřirozenější tkanina, kterou můžete dát svému dítěti. Bambusová plena může mít nespočet použití, ale vždy musí být jemná, protože je blízko citlivé pokožce.

Bambus je antibakteriální, antialergický a protiplísňový. Absorbuje vodu o 60% lepší než bavlna, absorbuje nepříjemné pachy a je zcela biologický odbouratelný. Bambus ze kterého je náš materiál tkaný neobsahuje pesticidy a nečistoty. Bambusové plenky lze doplnit různými výrobky naší kolekce, můžete si také zakoupit menší verzi plen.

Sada bambusových plenek je také dokonalá v podobě stylového dárku pro malé děti našich přátel a jakékoliv jiné příjemné příležitosti.

Určeno dětem všech věkových kategorií.

Rozměry: 65 x 65 cm (+/- 3 cm)

Balení obsahuje 2 kusy plen.

Složení: 100% bambusový mušelín nejvyšší kvality. Potisk na tkanině nemění barvy ani po opakovaném praní, je šetrná k lidem a životnímu prostředí, což potvrzuje certifikát OEKO-TEX 100 I. třídy. Jedinečné výhody bambusových tkanin potvrdil Institut matky a dítěte vydáním pozitivního stanoviska.

Způsob praní: praní při 30 ° C, neperte ručně, nesušit v bubnové sušičce.

Specifikace
MateriálBambus
KolekceVintage květy