Dětská sametová tenká deka černo-zelené barvy s bylinkovým motivem - ProMamku

Dětská sametová tenká deka černo-zelené barvy s bylinkovým motivem

Dětská sametová tenká deka černo-zelené barvy s bylinkovým motivem

MA1448 Herbarium

Nový produkt

Sametová tenká deka pro děti v černo-zelené barvě s bylinkovým motivem, vyrobená z vysoce kvalitního materiálu a navržena podle nejnovějších módních trendů.

Produkt už není skladem


1 137,80 Kč



Nákup po telefonu +420 608 741 439

Rychlé doručení

do 1-5 prac. dnů

Doprava zdarma

nad 4000KČ

Vrácení zboží

do 14 dní od převzetí

OVĚŘENÝ ESHOP

100 000 spokojených zákazníků

Víc informací

Tenká deka ze sametu - černo-zelená / bylinky

Lehká sametová deka - minimální náplň, ideální pro kočárek a postel, pro odpolední zdřímnutí, pro houpací židli a stejně jako vaše oblíbená přikrývka pro zářivé letní noci.
Jedna strana deky je vyrobena z nejkvalitnější bavlny, která se nespiera a neztrácí své vlastnosti ani po opakovaném praní, na druhé straně je neuvěřitelně měkký samet, elegantně prošívaný s jedinečným vzorem. Uvnitř je všitá velmi tenká (pouze 3 mm) antialergická silikonová netkaná textilie, která dodá efekt elegantnímu prošívání.
Samet je příjemná a ideální látka, je neuvěřitelně jemný a zároveň mimořádně trvanlivý. Inovativní technologie dvojné vazby z extrémně tenkých polyesterových vláken poskytuje tento fantastický efekt.

Sametová deka může být doplněna různými výrobky naší kolekce, které vytvářejí unikátní, báječně uspořádání kočárku nebo dětského pokoje. Také funguje skvěle v podobě stylového dárku pro malé děti našich přátel a jakoukoliv jinou příležitost.

Určeny dětem ve věku od 0 do 24 měsíců.
Rozměry: 75 x 100 cm (+/- 2 cm)

Vyhrazené pro děti do 5 let.
Rozměry: 100 x 150 cm (+/- 2 cm)

Složení: měkký samet a 100% bavlna nejvyšší kvality s certifikátem OEKO-TEX 100 třídy I. Samet a bavlna jsou perfektně vzájemně barevně sladěné.

Výplň: velmi tenká, jen 3 mm, antialergická, prodyšná silikonová netkaná textilie šitá na to, aby naše prošívání trochu vypuklo.

Způsob praní: praní při 30 ° C, nesušit v bubnové sušičce, žehlit se žehličkou nastavenou na minimální teplotu.
Nežehlit samet!

Specifikace
MateriálBavlna
KolekceBylinky