Hnízdo pro miminka PREMIUM s motivem Savany - ProMamku

Hnízdo pro miminka PREMIUM s motivem Savany

Hnízdo pro miminka PREMIUM s motivem Savany

MA1364 Sawanna

Nový produkt

Hnízdo pro miminka PREMIUM s motivem Savany, vyrobené z vysoce kvalitního materiálu a navržené podle nejnovějších módních trendů.

1 802,00 Kč



Nákup po telefonu +420 608 741 439

Rychlé doručení

do 1-5 prac. dnů

Doprava zdarma

nad 4000KČ

Vrácení zboží

do 14 dní od převzetí

OVĚŘENÝ ESHOP

100 000 spokojených zákazníků

Víc informací

Kokon jemně obaluje dítě, zmenšuje prostor kolem a dává dítěti pocit bezpečí jako v klíně. Můžete jej použít v kočárku, postýlce, na pohovce nebo kdekoliv. Můžete si ho vzít s sebou na výlet, dovolenou, návštěvu přátel, díky čemuž dítě dobře usne, protože se bude cítit jako doma. Hnízdo také chrání dítě před spadnutím z gauče nebo postele.

Kokon je vyrobeno z bavlny nejvyšší kvality a měkkého sametu. Sametová a na dotyk příjemná velvetovém tkanina je ideální materiál, je mimořádně jemná a zároveň velmi trvanlivá. Inovativní technologie dvojné vazby z extrémně tenkých polyesterových vláken poskytuje ten fantastický efekt.

Hnízdo Premium a matrace jsou vyrobeny z elastické polyuretanové pěny, kterou je možné při praní vyjmout. Díky pěnovým stranám, které jsou tvrdší než silikonová výplň a vzdušnější, minimalizujeme riziko SIDS. Matrace Premium je hrubý až 2,5 cm a je vyroben z pěny přiměřené hustoty, která umožňuje fyziologické umístění těla dítěte.
Zavření bylo zajištěno širokou stuhou na suchý zip, aby si dítě nazamotalo nohy do tkaniček / stuhy, které se na tomto místě často používají.

Kokon je možné doplnit různými výrobky naší kolekce, které vytvářejí unikátní, báječně barevné uspořádání dětského pokoje vašeho miminka.

Také funguje skvěle v podobě stylového dárku pro malé děti našich přátel a jakoukoliv jinou pěknou příležitost.

Kokon je ručně šitý s maximální péčí a pozorností pro detaily.

Určeno dětem od 0 do 8 měsíců.

Rozměry: vnější: 90 x 46, vnitřní: 28 x 70 cm (+/- 2 cm)

Složení: měkký samet a 100% bavlna nejvyšší kvality s certifikátem OEKO-TEX 100 třídy I. Velvet a bavlna jsou navzájem barevně dokonale sladěné.

Výplň: antialergická, prodyšná polyuretanová pěna

Způsob praní: praní při 30 ° C, neperte ručně, nesušit v bubnové sušičce.

Specifikace
KolekceSavana