Oboustranná podložka na hraní s tropickým motivem - ProMamku

Oboustranná podložka na hraní s tropickým motivem

Oboustranná podložka na hraní s tropickým motivem

MA1346 Aloha!

Nový produkt

Dětská oboustranná podložka na hraní s tropickým motivem, vyrobená z vysoce kvalitního materiálu a navržený podle nejnovějších módních trendů.

Produkt už není skladem


1 295,10 Kč



Nákup po telefonu +420 608 741 439

Rychlé doručení

do 1-5 prac. dnů

Doprava zdarma

nad 4000KČ

Vrácení zboží

do 14 dní od převzetí

OVĚŘENÝ ESHOP

100 000 spokojených zákazníků

Víc informací

Kulatá oboustranná podložka na hraní pro děti s tropickým motivem

Unikátní podložka na hraní ve tvaru kruhu a pytel na hračky v jednom. Díky optimální velikosti může být podložka umístěna v dětském pokoji, v obývacím pokoji nebo na zahradě. Podložka na hraní je navržena takovým způsobem, aby po skončení zábavy jsme mohli vše svinout v jedno i hračky. A zůstane nám krásný velký batoh. Na obvod je sešita silná šňůrka, která po stažení z podložky vytvoří velké pytel na hračky.

Obě strany jsou vyrobeny z bavlny nejvyšší kvality. Ve středu je podložka vyplněna antialergickým lehkým silikonovým vláknem, které je měkké a poskytuje izolaci od tvrdé země. Kulatá podložka je skvělá jako stylový dárek pro pěknou příležitost.

Rozměry: průměr 140 cm (+/- 3 cm)

Složení: 100% bavlna nejvyšší kvality s certifikátem OEKO-TEX 100 třídy I. Potisk na bavlně nemění barvy ani po opakovaném praní.

Výplň: antialergická, prodyšná silikonová netkaná textilie, která nemění strukturu během praní a použití. Vnitřní náplň je přišitá do vnější tkaniny, takže se během použití a při praní nehýbe.

Způsob praní: praní při 30 ° C, nesušit v bubnové sušičce. Doporučuje se před prvním použitím umýt všechny dětské výrobky.

Pozor! Produkt by měl být používán pouze pod dohledem dospělých. Po stažení podložky do kapsy vyčnívají dlouhé šňůry.

Specifikace
MateriálBavlna
KolekceTropic