Dětský šátek s kšiltem - zvířata 100% bambus - ProMamku

Dětský šátek s kšiltem - zvířata 100% bambus

Dětský šátek s kšiltem - zvířata 100% bambus

MA994 Woodland

Nový produkt

Dětský šátek s kšiltem - zvířata 100% bambus, vyrobený z vysoce kvalitního materiálu a navržený podle nejnovějších módních trendů.

412,00 Kč



Nákup po telefonu +420 608 741 439

Rychlé doručení

do 1-5 prac. dnů

Doprava zdarma

nad 4000KČ

Vrácení zboží

do 14 dní od převzetí

OVĚŘENÝ ESHOP

100 000 spokojených zákazníků

Víc informací

Dětský šátek s gumičkou


Měkký bambusový šátek, který chrání hlavu před větrem a slunečním paprskům. Šátek má  kšilt, který chrání hlavu před slunečními paprsky. V zadní části šátku je našitá gumička, díky čemuž dokonale zapadá do velikosti dětské hlavy a ležící dítě se nezasekává v krku jako uzel.
Bambus je antibakteriální a antialergický. Absorbuje vodu o 60% lepší než bavlna, absorbuje nepříjemné zápachy a je zcela biologický odbouratelný. Bambus, ze kterého je náš materiál tkaný neobsahuje pesticidy a nečistoty. Bambusová tkanina 30% se sterilizuje sama. Má termoregulační vlastnosti, díky čemuž během horkého počasí udržuje teplotu nižší o dva stupně od prostředí.
Šátek možné být doplněna různými výrobky naší kolekce. Také funguje skvěle v podobě stylového dárku pro malých přátel našich přátel a jakoukoliv jinou příležitost.
Věnováno datem všech věkových kateórií ...

Rozměry: obvod 41-43 cm (+/- 2 cm)

Složení: 100% bambusová viskóza nejvyšší kvality. Tisk na tkaniny nemění barvy ani po opakovaném praní, je šetrný k lidem a životnímu prostředí, potvrzuje certifikát OEKO-TEX 100 I. třídy. Jedinečné výhody bambusové tkaniny potvrdil Ústav pro matku a dítě vydat kladné stanovisko.

Způsob praní: praní při 30 ° C, maximální rychlost 800 / min., Neperte ručně, nepoužívejte v sušičce.

V důsledku používání, častého praní a vystavení slunci mohou být výrobky z bambusu vystaveny přirozenému opotřebení - tkanina se může odlupovat nebo zatáhnout a barvy mohou ztratit svoji intenzitu. Tento druh opotřebení není důvodem reklamace.

Specifikace
MateriálBambus
KolekceLesní zvířata