Dětský šátek s kšiltem s motivem detektivů z džungle na gumičce - 100% bambus - ProMamku

Dětský šátek s kšiltem s motivem detektivů z džungle na gumičce - 100% bambus

Dětský šátek s kšiltem s motivem detektivů z džungle na gumičce - 100% bambus

MA1662 Jungle Detectives

Nový produkt

Dětský šátek s kšiltem s motivem detektivů z džungle na gumičce - 100% bambus, vyrobená z vysoce kvalitního materiálu a navržena podle nejnovějších módních trendů.

412,00 Kč



Nákup po telefonu +420 608 741 439

Rychlé doručení

do 1-5 prac. dnů

Doprava zdarma

nad 4000KČ

Vrácení zboží

do 14 dní od převzetí

OVĚŘENÝ ESHOP

100 000 spokojených zákazníků

Víc informací

Dětský šátek na hlavu s gumičkou

Měkký bambusový šátek, který dokonale chrání hlavu před větrem a slunečními paprsky. Vpředu má tvarovaný kšilt, který navíc chrání obličej dítěte před sluncem. Na zadní straně šátku je všitá gumička, díky které se dokonale přizpůsobí velikosti hlavy dítěte a ležící dítě netlačí na krku jako uzel.
Bambus je antibakteriální, antialergický a protiplísňový. Absorbuje vodu o 60% lepší než bavlna, absorbuje nepříjemné zápachy a je zcela biologicky odbouratelný. Bambus, ze kterého je náš materiál tkaný neobsahuje pesticidy a nečistoty. Bambusová látka se sterilizuje v 30%.
Má termoregulační vlastnosti, díky čemuž během horkého počasí udržuje teplotu nižší o dva stupně od prostředí.
Šátek může být doplněny různými výrobky naší kolekce. Také funguje skvěle v podobě stylového dárku pro malé děti našich přátel a jakoukoliv jinou příležitost.

Rozměry: obvod 41-43 cm (+/- 2 cm)

                obvod 44-46 cm (+/- 2 cm)

Složení: 100% bambusová viskóza nejvyšší kvality. Potisk na tkanině nemění barvy ani po opakovaném praní, je šetrná k lidem a životnímu prostředí, což potvrzuje certifikát OEKO-TEX 100 I. třídy. Jedinečné výhody bambusové tkaniny potvrdil Ústav pro matku a dítě vydáním kladného stanoviska.

Způsob praní: praní při 30 ° C, maximální rychlost 800 / min., Neperte ručně, nesušit v bubnové sušičce.

V důsledku používání, častého praní a vystavení slunečnímu záření se bambusové výrobky mohou přirozeně opotřebovat - látka se může odlupovat nebo nafukovat a barvy mohou ztratit svoji intenzitu. Tento typ opotřebení není důvodem k reklamaci.

Specifikace
MateriálBambus
KolekceDetektivové z džungle