Choose a searcher ×

Dámské kozačky 

Dámské kozačky

Kozačky  - jaká by byla podzimní / zimní sezóna bez vysokých kozaček sahajících až po kolena nebo dokonce nad kolena? Kozačky na sloupku budou během chladného počasí perfektní a kozačky nad kolena budou vypadat krásně v outfitu s ženskými šaty ve stylu boho. Stabilní podpatek je zárukou komfortu, proto si vybírejte boty na sloupku a každý den si...

Kozačky  - jaká by byla podzimní / zimní sezóna bez vysokých kozaček sahajících až po kolena nebo dokonce nad kolena? Kozačky na sloupku budou během chladného počasí perfektní a kozačky nad kolena budou vypadat krásně v outfitu s ženskými šaty ve stylu boho. Stabilní podpatek je zárukou komfortu, proto si vybírejte boty na sloupku a každý den si užijete fascinující stylizaci.
Kozačky jsou nepopiratelným favoritem podzimních stylizací. Klasický kotníkový svršek chrání před chladem a vypadá skvěle, když je kombinovaný s kalhotami s délkou po kotníky. V této kategorii najdete boty na vysokých i nízkých podpatcích. Na ulicích budou dominovat živočišné motivy a lakovaná kůže, proto ve vašem šatníku takové modely nemohou chybět. Kozačky na podpatku dokonale zeštíhlují siluetu a zároveň jsou mimořádně pohodlné! Vyplatí se věnovat pozornost i obuvi s měkkým, ponožkovým svrškem - tento model je ideální pro sestavy s šaty a mini sukněmi.

Dámské kozačky 

Zobrazených 25 - 48 z 237 položek
Zobrazených 25 - 48 z 237 položek
  Filter
Pohlaví
Kategorie
Barva
Velikost
Velikost boty
Rozměr
Materiál
Délka šatů
Délka rukávů šatů
Motiv
Kolekce
Délka rukávů
Příležitost
Druh
Výška